Acest site este cofinanţat din Fondul SocialEuropean prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Despre noi

Cine suntem?

Spălătoria-curățătoria profesională TRIAND CLEAN S.R.L. a fost înființată în urma implementării proiectului POSDRU/168/6.1/S/144576 ,,E șansa mea să mă intergrez’’ în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007-2013 – Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”.

Cu ajutorul fondurilor europene a fost posibilă achiziționarea celor mai performante echipamente pentru a oferi clienților noștrii servicii de spălătorie-curățătorie profesionale, complete și de înaltă calitate. TRIAND CLEAN prestează servicii de spălătorie-curățătorie chimică pentru persoane fizice cât și servicii personalizate pentru persoane juridice.
Ne puteți găsi în Târgoviște, strada Calea Domnească, numărul 336, la numărul de telefon 0728650220 sau pe e-mail la adresa office@curatatoriespalatorie.ro.

Ce avantaje aveţi dacă ne alegeţi

Calitatea serviciilor prestate. 

După parcurgerea etapelor de spălare/ predetașare pete/călcare, fiecare produs pe care ni-l lăsați în grijă va fi atent examinat pentru a verifica dacă îndeplinește standardul de calitate impus.

Garanția celui mai bun raport calitate/preț.

Vă oferim prețuri minime pentru serviciile oferite fără ca acest lucru să modifice calitatea produselor utilizate în curățarea hainelor dumneavoastră.

Servire ireprosabilă.
Vă garantăm că ori de câte ori vă veți prezenta la sediul nostru sau ne veți contacta telefonic veți fi tratați cu respect și profesionalism, angajații nostri fiind la dispoziția dumneavostră pentru preluarea comenzilor cât și pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Spațiu modern și primitor.
Deținem un spațiu modern, conform cu normele Europene, dotat cu echipamente de ultimă generație.

Respectăm cu strictețe normele de igienă.
Hainele dumneavoastră în timpul spălării vor fi dezinfectate cu agenți speciali de dezinfectare.

Economisiți timp și bani.

Datorită serviciului nostru de colectare și livrare gratuită nu veți mai pierde din timpul dumneavoastră pentru a ajunge la spălătorie și nici nu veți mai consuma bani pentru transport.

Colectarea și livrarea sunt gratuite în localitatea Târgoviște pentru comenzi mai mari de 50 lei.

În funcție de valoarea comenzii se pot face livrări gratuite și în alte localități.

Oferte speciale.
Lunar lansăm oferte speciale pentru anumite servicii.

Comenzi on-line.
Puteți plasa comanda dumneavoastră online, iar după plasarea acesteia veți fi contactat de unul dintre angajați pentru confirmarea adresei de colectare. Comenzile plasate online vor fi procesate rapid în ordinea în care au fost preluate, ulterior șoferul se va deplasa la adresa indicată de dumneavoastră pentru colectarea produselor

Regim de urgență.
Spălarea anumitor categorii de haine se poate efectua în regim de urgență de maxim 6 ore cu plata unei taxe suplimentare de urgență.


Oferte speciale pentru persoanele juridice.
În cazul contractelor încheiate cu persoanele juridice prețurile sunt NEGOCIABILE în funcție de cantitatea și valoarea lunară a comezilor plasate.

Serviciul de împachetare a hainelor dumneavoastră
Hainele dumneavoastră sunt în mod normal returnate pe umerașe dar dacă vă pregătiți pentru vacanță și doriți ca hainele să vă fie returnate gata împachetate trebuie doar sa specificați acest lucru.