Acest site este cofinanţat din Fondul SocialEuropean prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Curatatorie chimica

Folosind acesta tehnologie de curatare numita si "curatare uscata" in care nu se foloseste apa ci numai un solvent special hainele nu se decoloreaza si nu intra la apa.

Aceasta este cea mai sigura metoda de a curata anumite tipuri de haine fara a le deteriora.

 

Curatare haine piele

Una dintre cele mai dificile operatiuni este detasarea petelor de pe hainele din piele datorita riscului crescut de deteriorare.

Va asiguram ca petele de pe scurte, geci, veste, pantaloni sau fuste din piele naturala vor disparea fara urma!

 

Curatare haine delicate

In garderoba fiecaruia exista si haine confectionate din tesaturi delicate cum ar fi rochiile de ocazie, costumele si alte articole din materiale pretentioase care necesita o curatare specializata.

Personalul nostru a fost instruit de catre specilisti in curatarea acestor materiale pentru a va garanta cele mai bune rezultate!

 

Curatare rochii de mireasa

Intelegem sentimentele pe care orice femeie le are fata de rochia de mireasa si de aceea vom avea o grija deosebita atunci cand o vom curata.

Specialistii nostri sunt capabili sa curete orice tip de rochie pentru ca amintirea celei mai frumoase zi din viata sa ramana impecabila.

 

Curatare haine de blana

Datorita tehnologiilor performante de curatare pe care le detinem suntem specializati si in detasarea si curatarea petelor existente pe hainele de blana naturala sau sintetica (caciuli, gulere, cojoace, etc.) fara a le deteriora.

 

masina de curatat chimic