Acest site este cofinanţat din Fondul SocialEuropean prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Spalatorie profesionala

Pentru ca suntem constienti ca doar prin oferirea unor servicii de calitate veti fi pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre, am implementat alaturi de specialistii din cadrul firmelor partenere un intreg proces tehnologic de spalare a hainelor dumneavoastra.

Datorita utilajelor de ultima generatie cat si a detergentilor profesionali sub forma de sampon, actionati de instalatia computerizata de dozaj atasata masinilor de spalat se evita degradarea tesaturilor si a culorilor articolelor vestimentare crescand astfel durata de folosinta a acestora.

In spalarea hainelor utilizam aditivi dezinfectanti pentru eliminarea bacteriilor cat si a alergenilor responsabili pentru anumite probleme respiratorii.

Ne puteti lasa in grija orice tip de articol vestimentar!

masina de spalat uscator
Masina de spalat Uscator